Maandag 13 juni t/m 17 juni 2022 Midweek schilderen in de tuin van Epicurus
Wil je ook een midweek voor jezelf? Waarbij je alle tijd hebt om te schilderen,  de hele dag voor je wordt gezorgd en je zo aan kunt schuiven voor een maaltijd. In een rustgevende omgeving in Hazerswoude is dit allemaal mogelijk. Als je zin hebt om iets te schilderen of tekenen wat afwijkt van het programma is daar alle ruimte voor. Het doel is om vooral te genieten.  

Er zijn diverse schilderlocaties, waarbij het zelfs mogelijk is om in een bootje op het water te schilderen. Als het weer niet helemaal mee zit, kan er geschilderd worden in de kas. Na een dag schilderen is het mogelijk om bij een gezellig kampvuur na te praten over de dag.   De tuin van Epicurus beschikt over ruime kampeerplaatsen met 1 sanitair gebouw per 2 plaatsen. Daarnaast zijn er 2 huisjes beschikbaar met eigen sanitair. Er zijn ook enkele huurtenten beschikbaar.  

Programma:
 
Dag 1 – maandag
Tekenen met houtskool
Dag 2 – dinsdag
Schilderen in de natuur
Dag 3 – woensdag
Schilderen stilleven
Dag 4 – donderdag
Portret schilderen
Dag 5 – vrijdag
Expositie