Wil je ook een weekend voor jezelf? Waarbij je alle tijd hebt om te schilderen, de hele dag voor je wordt gezorgd en je zo aan kunt schuiven voor een maaltijd. In een rustgevende omgeving in Hazerswoude is dit allemaal mogelijk. Er is iedere dag een thema, je kunt ook je eigen onderwerp kiezen. Het gaat vooral om het genieten. Er zijn diverse schilderlocaties, waarbij het zelfs mogelijk is om in een bootje op het water te schilderen. Als het weer niet helemaal mee zit, kan er geschilderd worden in de kas. Na een dag schilderen is het mogelijk om bij een gezellig kampvuur na te praten over de dag. De tuin van Epicurus beschikt over ruime kampeerplaatsen met 1 sanitair gebouw per 2 plaatsen. Daarnaast zijn er 2 huisjes beschikbaar met eigen sanitair. www.tuinvanepicurus.eu

Datum: Vrijdag 20 mei t/m zondag 22 mei 2022
Locatie: Gewijzigd naar Buitenplaats Molenwei in Leidschendam

Programma

Dag 1 – vrijdag
14:00 tot 17:00 uur
Tekenen houtskool

Dag 2 – Zaterdag
10:00 tot 17:00
Schilderen in de natuur

Dag 3 – zondag
10:00 tot 17:00
Schilderen stilleven