Heb jij zin in een gezellige ochtend of middag met vrienden, vriendinnen of familie en wil je daarnaast ook creatief bezig zijn?

Nog nooit een penseel in je hand gehad? Geen probleem! Voor mijn workshop hoef je niet te kunnen tekenen en schilderen. Doordat we met een klein groepje aan de slag gaan krijg je veel persoonlijke aandacht en laat ik je zien dat iedereen kan schilderen.

Je schildert op een doek van 30 x 40 cm. Je mag zelf een onderwerp kiezen of een voorbeeld meenemen. Lukt dit niet? Geen probleem! Ik heb boeken vol met inspiratie! Ik heb maar één doel: jou met een goed gevoel, een beschilderd doek en een gezellige tijd naar huis te laten gaan.

Deze workshops zijn geschikt voor 4 tot 8 personen kosten € 27,50 per persoon inclusief materialen, koffie, thee en iets lekkers. Bij 8 personen krijgt u een groepskorting van 10 %.

Heb je zelf een locatie waar je met collega’s, familie of vrienden wilt schilderen? Dan kom ik graag naar jullie toe om een workshop te geven. Dit kan vanaf 8 personen. De prijs is afhankelijk van het formaat doek en de plaats van de locatie. Het is mogelijk vanaf € 20,00 per persoon. Bij deze workshop schilder je op canvas 25 x 25 cm. Er zijn verschillende thema`s waar je uit kunt kiezen. Informeer naar de mogelijkheden.

Wil je je opgeven voor een van de workshops? Vul dan dit formulier in.

Andere workshops zoals frottage techniek en workhop inclusief HighTea zijn te vinden in de agenda of onder de kop Berichten.

Wil je samen met je kind komen schilderen? Vraag naar de mogelijkheden in de schoolvakanties.

Tarieven 2021

DoekLocatieAantal personenPrijs p.p.
30 x 40 cmZolderAtelier 4 t/m 8€ 27,50
25 x 25 cmEigen locatievanaf 8 personen€ 20,00